Dagcentrum Zaanse Cirkel

Niet meer zo mobiel, eenzaam of als mantelzorger behoefte aan tijd voor uzelf?
Dagcentrum Zaanse Cirkel in Wijksteunpunt Parkzicht in Koog aan de Zaan biedt een unieke vorm van dagopvang aan.

Waarom uniek? Dit centrum biedt aan mensen met een verschillende achtergrond en zorgbehoefte twee keer per week een fijne dag buitenshuis aan. 
 

Levensloopbestendig
Of u nu eenzaam bent, een beperking of geheugenproblemen heeft of lichamelijke verzorging nodig heeft, u bent welkom bij Dagcentrum Zaanse Cirkel. Wat er ook verandert in uw leven, wij zullen ons zoveel mogelijk inzetten om u als bezoeker de nodige zorg te leveren. In sommige situaties is een ander zorgtraject noodzakelijk, hier ondersteunen wij u vanzelfsprekend in.


Zorgt u zelf voor een partner of ouder die meer zorg nodig heeft en komt u weinig aan uzelf toe? Kom samen een keer langs om te kijken. Als het bevalt, heeft u op de dagen dat uw ouder of partner dit centrum bezoekt even tijd voor uzelf en wordt u zo ontlast.


Vrijwilliger bij Dagcentrum de Zaanse Cirkel

Activiteiten
U kunt met ons meedenken over wat u leuk vindt om te doen. Wilt u graag koken, film kijken, handwerken of samen de krant lezen? Wij hanteren geen vast programma maar proberen zoveel mogelijk in te gaan op uw wensen.

 

U bent welkom
maandag of donderdag van 10.00-16.00 uur.
Bent u nieuwsgierig en wilt u een dag meemaken? Dit kan altijd, neemt u hiervoor contact op met de coördinator dagactiviteiten.


Contact en aanmelden
Aanmelden gaat via de coördinator dagactiviteiten. U kunt met haar bellen, zij maakt dan met u een afspraak om kennis te maken. Ook kan zij u vertellen of en welke kosten er voor u zijn (in sommige gevallen is er een eigen bijdrage) en kan zij u informeren over het vervoer van en naar dit centrum.

Evean Zorg, Inge Nooy, coördinator Evean
Tel: 075-6478110/ inooij@evean.nl

Hier kunt u onze folder downloaden:

Folder Dagcentrum Zaanse Cirkel