Hulp aan individuen, gezinnen en partners

Veranderingen in gemeente Zaanstad:

Vanaf 1 januari 2014 wordt de hulp - en dienstverlening in de gemeente Zaanstad vanuit Sociale Wijkteams aangeboden. De SMD vormt samen met de fusiepartners Welsaen en Evean vijf sociale wijkteams in de gemeente Zaanstad. Een sociaal wijkteam biedt ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen (waaronder schulddienstverlening), wonen en gezinsrelaties.

Kijkt u op de pagina over Sociale Wijkteams voor extra informatie.

 

Iedereen kan in zijn leven te maken krijgen met moeilijke situaties waarmee men niet direct raad weet. Wij bieden hulp voor individuen, gezinnen en partners. 

 

Wij helpen u weer op weg door samen met u te zoeken naar mogelijke oplossingen. De hulp is er op gericht dat iemand zijn leven weer op orde krijgt, met gebruik making van zijn eigen kracht.   

 

 

Contact 

 

Wij zijn er voor: 

Onze ondersteuning is een algemene voorziening die door de gemeenten wordt betaald. De hulp is gratis. Er is geen verwijzing van een derde partij nodig.

Ook kunt u bij ons diverse cursussen volgen.  


Hoe gaat de hulp in zijn werk?
 

 

Geheimhouding

 

Klachtenregeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 
 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2014 wordt de hulp - en dienstverlening in de gemeente Zaanstad vanuit Sociale Wijkteams aangeboden. De SMD vormt samen met de fusiepartners Welsaen en Evean vijf sociale wijkteams in de gemeente Zaanstad. Een sociaal wijkteam biedt ondersteuning op het gebied welzijn, zorg, werk & inkomen (waaronder schulddienstverlening), wonen, geestelijke gezondheidszorg en gezinsrelaties.