Wat is er in mijn wijk te doen?

Veranderingen in gemeente Zaanstad:

Vanaf 1 januari 2014 wordt de hulp - en dienstverlening in de gemeente Zaanstad vanuit Sociale Wijkteams aangeboden. De SMD vormt samen met de fusiepartners Welsaen en Evean vijf sociale wijkteams in de gemeente Zaanstad. Een sociaal wijkteam biedt ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen en gezinsrelaties.

  

Dit heeft ook consequenties voor de wijksteunpunten in gemeente Zaanstad. De wijksteunpunten van de SMD blijven tot 1 maart 2014 open. Na deze datum is de toekomst van de wijksteunpunten nog onzeker. Wij doen ons uiterste best om samen met de bewoners en bezoekers van de wijksteunpunten zoveel mogelijk te behouden, hierin werken wij samen met de Sociale Wijkteams die gaan komen.

 

Kijkt u op de pagina over Sociale Wijkteams voor extra informatie.

 

De activiteiten die nu nog plaatsvinden in de gemeente Zaanstad worden afgebouwd.  Met alle belanghebbenden worden gesprekken gevoerd om zoveel mogelijk de bestaande activiteiten te behouden of over te hevelen naar de sociale wijkteams of naar andere organisaties. Dit geldt voor de volgende wijksteunpunten:

Wijksteunpunt De Meerpaal

Wijksteunpunt De Palmboom 

Wijksteunpunt Parkzicht

Wijksteunpunt Lambert Melisz

Wijksteunpunt De Boed 

 

 

Purmerend

Dit wijksteunpunt wordt gefinancierd door gemeente Purmerend en blijft voorlopig onderdeel van de SMD. 

Wijksteunpunt Purmer-Noord

Overlanderstraat 650

1445 CW Purmerend

telefoon 0299 – 47 55 67