Programma Cursusbureau 2014 – 2015 bekend

 

Vanaf 18 augustus 2014 staan alle cursussen van het Cursusbureau voor het komend seizoen op de eigen website www.evean.nl/cursusbureau en wordt de nieuwe cursusgids verspreid over verschillende locaties in de regio. Ook het komend jaar geven de vakkrachten van het Cursusbureau ruim 250 cursussen op het gebied van sport en beweging, creativiteit, muziek, talen en koken voor jongeren en ouderen in Zaanstad, Amsterdam-Noord en Landsmeer. Buurt-, sportcentra en de verzorgings- en verpleeghuizen van Evean worden ingezet als cursuslocatie.

 

Van talencursus tot Bollywood dance

Achter de schermen werken docenten en medewerkers hard aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het programma is uitgebreid. Naast het gebruikelijke cursusaanbod wordt in het nieuwe seizoen begonnen met Bollywood dance voor kinderen, Bootcamp voor volwassenen en Restyle your home. Uit de samenwerking met Evean is een nieuwe cursus ontstaan voor sportieve senioren, namelijk Tai Chi, een combinatie van bewegen en valpreventie. Daarnaast biedt het Cursusbureau ook cursussen op maat.

Oud-cursisten zijn al aangeschreven. Zij reageerden positief. “95% van de oud-cursisten heeft zich nu al ingeschreven voor een van de cursussen,” aldus manager Joke van der Spaa.

Inschrijving al mogelijk

Het volledige cursusaanbod is vanaf 18 augustus in te zien op de website www.evean.nl/cursusbureau, evenals informatie over locatie, tijdstippen en kosten. Rond die tijd verschijnt ook de nieuwe cursusgids, die wordt verspreid via buurt- en sportcentra, openbare ruimtes en locaties van Evean. Belangstellenden schrijven zich in voor een cursus via de website of het inschrijfkaartje in de cursusgids.

Meer informatie

Cursusbureau
www.evean.nl/cursusbureau
Telefoon: 0900 98 97 (€ 0,10 p/m, dag en nacht bereikbaar)
Email: cursusbureau@evean.nl