Landsmeer: Jongerenwerk

Weet jij wat jouw talent is? Of wil je een activiteit organiseren in de buurt?
Het jongerenwerk helpt jou hierbij. Samen met onze jongerenwerker kun je ontdekken wat jouw talent is en hoe je die verder kunt ontwikkelen. Ook als je een activiteit wilt organiseren voor leeftijdsgenoten in de buurt kunt bij onze jongerenwerker terecht voor hulp.
 
Het jongerenwerk zet zich ook in om (kwetsbare) jongeren tussen de 10 en 20 jaar in hun kracht te zetten, weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Jongerenwerk richt zich ook op preventie om te voorkomen dat jongeren kwetsbaar worden. Bijvoorbeeld door jongeren te attenderen op de keerzijde van social media.

De jongerenwerker is te vinden op plekken waar jongeren actief zijn en samenkomen, zo onderhoudt hij/zij persoonlijk contact met deze groep. En spreekt hen aan op ongewenst gedrag.

Jongeren Netwerk Overleg
Jongerenwerker, gemeente, politie en zorgregisseur komen regelmatig bij elkaar om meldingen van overlast te bespreken. Bij aanhoudende overlast van bepaalde groepen wordt gezamenlijk een plan van aanpak opgesteld.

Jongereninformatiepunt
Speciaal voor jongeren en hun ouders is er een informatiepunt waar zij terecht kunnen met vragen over school, stage, werk, geldzaken enz.

Dag: woensdag
Tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie: Middelpunt | Ds. M.L. Kingstraat 2 | Landsmeer

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het jongerenwerk?
Volg ons op facebook voor informatie over leuke activiteiten en nog veel meer.
Direct volgen? Klik hier.