P'rend: De Sociale Coach

Welkom bij de Sociale Coach
Vind via internet snel de persoon die jou ondersteunt. Bij problemen bijvoorbeeld op het gebied van relaties met partner, familie of vrienden, somberheid  geld, eenzaamheid, onzekerheid, etc. Of ga zelf aan de slag met de tips en tests!

De SMD sluit zich aan bij www.desocialecoach.nl

De Sociale Coach is het resultaat van de samenwerking van de aangesloten organisaties binnen de Noordhollandse Alliantie. Een samenwerkingsverband van organisaties voor maatschappelijke dienstverlening in Noord-Holland.

Hoe werkt het?
Klik op een thema waar je meer over wilt weten. Naast ervaringsverhalen, 'wat zegt de sociale coach erover', kan je tips vinden en zelf aan de slag met een opdracht die bij jou past. Wil je contact met een instantie of hulpverlener, dan hoef je alleen je woonplaats te kiezen. Je hebt alleen een emailadres nodig om antwoord te kunnen krijgen. Aan de hand van je woonplaats wordt je vraag naar een hulpverlener bij jou in de buurt gestuurd. Deze zal altijd proberen binnen enkele dagen te reageren. Persoonlijke berichten blijven altijd binnen de grenzen van de site.