Oostzaan/Wormerl.: Mentorwerk

Heeft u moeite met het maken van contact? Heeft u een klein of geen netwerk waar u op terug kunt vallen voor gezelligheid, of voelt u zich weleens eenzaam? Dan kan het mentorwerk iets voor u betekenen. Door deelname aan het mentorwerk krijgt u tips en handvatten om makkelijker contact te leggen met mensen in uw omgeving.

Iedere deelnemer wordt voor een periode van één jaar gekoppeld aan een vrijwilliger. Eens per twee weken spreekt het koppel samen af om gezellige activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld samen naar de markt, wandelen, sporten, koken enz. Of gewoon gezellig met elkaar praten.

Voor deelname aan het mentorwerk is geen indicatie nodig. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Waiman Lam via w.lam@smdzw.nl

Uit de praktijk: Interview met Loes en Thirza
Loes en Thirza zijn ruim zes jaar maatjes. Ze hebben elkaar leren kennen via het mentorwerk van SMD. Het mentorwerk is bedoeld voor mensen die moeilijk contact maken, zich eenzaam voelen of een klein netwerk om zich heen hebben. Eens in de twee weken brengt Loes een bezoek aan Thirza. Het klikt goed tussen de twee. Ze vertellen over hun bijzondere relatie. Klik hier.