Z'stad: BUUV en ZVE

BUUV
Honderden inwoners vinden elkaar voor een 'klusje': van de hond uitlaten en samen eten tot helpen met klusjes in huis en een paar boodschappen meenemen.  

BUUV is de sociale marktplaats voor en door bewoners. Bij BUUV draait het om dingen die je als buurt- of stadsgenoten voor elkaar kunt doen of elkaar kunt vragen. Veel mensen willen elkaar best eens helpen of kunnen zelf hulp van een ander gebruiken.

Makkelijk
Meedoen aan BUUV is eenvoudig. Na een inschrijving op BUUV.nu kunnen inwoners berichten plaatsen of ergens op reageren. Daarbij kunnen ze zelf kijken wat het beste past. Bijvoorbeeld: is het in de buurt, het soort klusjes, maar ook de hoeveelheid tijd die een klusje kost. Iedereen met een vraag voor een klusje en iedereen die iets voor een ander of samen wil doen kan bij BUUV terecht. Bij BUUV is het niet 'voor wat hoort wat'. Als inwoners ergens om vragen dan hoeven ze niet per se iets terug te doen.

Contact
Bolksbeek 151
1509 ED  Zaandam
T 088 - 38 33 015
E info@zaanstad.buuv.nu
I www.buuv.nu   

Zaankantersvoorelkaar
Met al uw vragen over vrijwilligerswerk kunt u terecht bij Zaankantersvoorelkaar, voor en door Zaanse vrijwilligers. Bij Zaankantersvoorelkaar worden vraag en aanbod snel en gemakkelijk aan elkaar gekoppeld.  

Op de website Zaankantersvoorelkaar kunnen vrijwilligers een eigen profiel aanmaken en vacatures zoeken. Geschikte vacature gevonden? Reageer dan gelijk via de website. Alle reacties gaan rechtstreeks naar de betreffende organisaties. Vrijwilligers gaan ook naar Zaankantersvoorelkaar voor een overzicht van het cursusaanbod in Zaanstad én voor overige informatie en projecten omtrent vrijwilligerswerk.  

Maatschappelijke organisaties kunnen via Zaankantersvoorelkaar eenvoudig al hun vrijwilligersvacatures plaatsen, hun cursusaanbod presenteren en gemakkelijk contact leggen met geïnteresseerde vrijwilligers. Ook voor ondersteuning, in de vorm van een gesprek, een kenniscafé of een training.

Wilt u ook weten wat Zaankantersvoorelkaar voor u kan betekenen?
Ga dan snel naar de website www.zaankantersvoorelkaar.nl 

Contact
Bolksbeek 151
1509 ED  Zaandam
T 088 - 38 33 015